Blake Lively & Ryan Reynolds Verschijnen Voor Het Eerst In Het Openbaar Met Hun Kinderen!

Wat een zoetjes! Dat is het eerste wat ik denk als ik deze heerlijke foto’s zie van deze intens knappe kindjes. En dan direct gemengde gevoelens. Wat hey.. zulke schattige dotjes wil ik ook wel! Denk aan alle leuke kleertjes die ik voor ze kan kopen, wat ik met hun haar kan doen en hoe gezellig het is om met ze te knuffelen en te lachen. Maar dan.. dan komen de mindere kanten die ik kan bedenken aan het ouderschap. 

Maar goed, laten we eerst even genieten van de super zoete foto’s van het huize Reynolds geluk alvorens ik jullie uit die droom ga helpen met alle dingen waar je zeker moet weten dat je klaar voor bent zodra je aan kinderen begint.

Blake & Ryan

Gisteren werd Ryan Reynolds gehuldigd met zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame – een buitengewoon evenement waar hij – uiteraard – werd vergezeld door buitengewone gasten. Uiteraard was zijn prachtige vrouw Blake van de partij – die eruit zag als een nog mooiere versie van Serena van der Woodsen. Maar er waren ook twee super verassende gasten: zijn twee dochtertjes. De bijna twee jaar oude James en de kleinste Reynolds telg.

De twee hebben nog nooit foto’s van hun kinderen gepost, dus dat maakte hun aanwezigheid op de rode loper extra bijzonder. -OFF TOPIC: Mocht je – naast kinderen – nog opzoek zijn naar een man, neem er dan eentje zoals Ryan Reynolds die kan ik namelijk wel sterk aanbevelen. –

Bij de ceremonie benoemde Reynolds Lively in een spech: ‘Ik wil mijn vrouw, Blake, bedanken ze is mijn alles. Je bent de beste en het mooiste dat me ooit is overkomen – naast deze ster.. Jij maakt alles beter, alles in mijn leven is nu beter. Jij maakte mij de vader van mijn dromen terwijl ik dacht dat ik alleen potentie had om een oom te zijn.’ ZO LIEF!

 

KINDEREN
Mocht je na het zien van deze foto’s helemaal vertederd zijn en je vriend hebben gewhatsappt dat het tijd is. Ga dan heel even deze – super belangrijke – en door mij opgestelde checklist na. Gewoon om zeker te weten dat je ook over 9 maanden nog zin hebt in deze kleine mensjes.
5 tekenen die erop duiden dat jij nog niet klaar bent voor kinderen:

1 | Je vindt baby kleding leuker dan een echte baby.
Ja, we hebben allemaal een zwak voor die schattige mini Converse schoentjes. Maar na 2 uur lang een kind om je heen te hebben besef je nog steeds dat geen enkele schoen – hoe cute ook – leuk genoeg is om er een baby voor te maken.

2 | Je bent bezig met wat andere mensen van je vinden.
Ouders worden constant veroordeeld, wat ze ook doen. Of ze laten hun kind te lang tv kijken, of ze kleden ze te leuk aan (kinderen moeten vies mogen worden blabla) of ze zijn te streng of ze zijn niet streng genoeg enz. Iedereen heeft een mening over elkaars opvoeding en je moet sterk in je schoenen staan wil je je hier niets van aantrekken. Als ouders moet je een dikke huid hebben, en beslissingen kunnen nemen zonder je iets van anderen aan te trekken. Dat is zeker niet makkelijk!

3 | Je houdt van mooie dingen.
Zeg maar dag tegen licht kleurige meubels. Die witte bank is echt niet meer done wanneer jij een kleintje hebt rondlopen (die witte broek ook niet overigens). Bovendien wordt je mooie glaswerk vervangen door plastic bekers en verandert je mooie glimmende auto langzaam in een kerkhof voor action figures en Barbie hoofden gecombineerd met plat gestampte M&M’s en Skittles.

4 | Je vindt rust bij het eten belangrijk.
Yeah, you’re not ready. Eten met kinderen is een constant gevecht. Of ze willen niet eten, of ze willen bij jou op schoot zitten als ze eten, of ze willen alleen eten als jij ze voert.

5 | Je hecht veel waarde aan tijd voor jezelf.
Wanneer je kinderen hebt is het enige moment dat je voor jezelf hebt, het moment waarop je doucht of gaat hardlopen. Zie dat maar als je ‘spa-day’ want de rest van de tijd zijn ze constant om je heen en willen ze aandacht van je.