Binnenkort Kan Je Vanaf Schiphol Voor €99 Naar New York Vliegen!

Hoera! Dankzij budget maatschappijen als Ryanair kan je al tijden voor een prikkie naar de meest leuke bestemmingen binnen Europa vliegen. En zelfs buiten Europa kent de prijsvechter al wat bestemmingen. Zo vlieg je voor een prikkie naar Marokko dat in Afrika ligt. Maar hoe leuk zou het zijn als je voor een klein prijsje naar Amerika zou kunnen vliegen? Binnenkort is het mogelijk!

Afbeeldingsresultaat voor streetstyle airport

Met de IJslandse Maatschappij WOW air kunnen Nederlanders al sinds vorig jaar voor lage prijzen naar verschillende bestemmingen in de VS vliegen. Echter liggen de prijzen hier tussen de €150-€250 euro. Volgens Wow-oprichter Skúli Mogensen zijn de vluchten zo populair, dat de maatschappij ze maart volgend jaar verdubbelt.

Binnenkort is het mogelijk om naar elf bestemmingen in Amerika te vliegen o.a.: New York, Los Angeles en San Francisco. En vanaf volgend jaar ook Miami.

Inmiddels is bekend dat meer maatschappijen dit soort intercontinentale budget vluchten willen aanbieden. Ook het Noorse Norwegian heeft plannen om rechtstreekse budgetvluchten van Amsterdam naar New York aan te bieden.

Hier worden wij heel blij van!

Lees ook: Waarom je altijd een SPF moet dragen tijdens het vliegen.