Binnenkort Een Tentamen? Drink Dan Tijdens Het Leren Alcohol!

Leren en alcohol, die combinatie lijkt niet goed te gaan. Fout! Het kan dus wel, Amerikaanse wetenschappers hebben onderzocht hoe je functioneert op school als je alcohol op hebt. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je jezelf een kater drinkt maar één of twee glaasjes alcohol tijdens het leren kan dus heel goed voor je zijn! Hier drie redenen waarom jij alcohol op moet hebben tijdens het leren.

www.celebuzz.com

www.celebuzz.com

1 | Creatiever
Met een kater ben je alles behalve creatief! Maar een drankje of twee zorgt ervoor dat jij creatiever gaat nadenken. Volgens een studie denk je ‘out of the box’ als je 0,75 % alcohol in je bloed hebt zitten!

2 | Slimmer
Naast creatief zijn word je ook slimmer. Ja, je leest het goed slimmer! Jee reactie snelheid zal verhogd worden als je alcohol op hebt. En uit een ander onderzoek is gebleken dat als je alcohol drinkt je de kans vermindert op ziektes als Alzheimer en Parkinson.

3 | Minder Ziek Zijn
Ook vaak last van een griepje of verkoudheid? Probeer volgende keer een beetje whiskey in je thee te doen. Alcohol dood namelijk bacteriën en als dit misschien te heftig voor je is doe er dan een lepel honing bij.

Lees ook: Lang Leven De Wetenschap: Alcohol Maakt Ons Aantrekkelijker!