Beauty Trend: Zó Creëer Je Een Ombré Effect Op Je Lippen!

Er is weer een nieuwe beautytrend in opkomst: de gradient lippen! Deze lippen doen je al snel denken aan speelgoed poppen en geven de illusie van een kleine en schattige snoet. Volgens make-up artist Nigel Stanislaus zie je er met deze lippen veel jonger, mooier en onschuldiger uit. Woah, veelbelovend dus! Daarom laten we jou stap voor stap zien hoe je dit ombré effect op je lippen kan creëren. 

Foto: Jeff Allen

Foto: Jeff Allen

1| Conceal
Smeer wat lippenbalsem op je lippen en dep de overtollige balsem op een tissue. Vervolgens ga je deppend met je vinger een creamy concealer aanbrengen en zorg je ervoor dat je lippen ‘verdwijnen’. Ook hier haal je het overtollige product af door op een tissue te happen. Je lippen mogen op geen enkele manier ‘vettig’ zijn.

Foto: Jeff Allen

Foto: Jeff Allen

2| Color
Pak een lipstick-pencil en smeer het alleen in het midden van je lippen. Zorg ervoor dat je zowel de bovenkant als de onderkant kleurt.

Foto: Jeff Allen

Foto: Jeff Allen
3| Blend
Met een zachte kwast of je vingertop, blend je de lipstick van binnen naar buiten. Houd hierbij in de gaten dat de kleur in het midden van je lippen het felst moet zijn.

Foto: Jeff Allen

Foto: Jeff Allen

4| Blot 
En nogmaals dep je met een zakdoekje het overtollige product weg, zodat de kleur langer blijft zitten.

Foto: Jeff Allen

Foto: Jeff Allen

That’s it! Nu heb je een schattig en onschuldig snoetje! (En stiekem lijkt het net of je een aardbeienlolly opgegeten hebt.)Lees ook: Kylie Jenner wil geen volle lippen meer?!