Awesome! Krijg Boobylicious Boobs Met Deze Sportieve Workout!

Niet tevreden over je eigen boobies? Er zijn verschillende manieren om dat aan te pakken. Plastische chirurgie voor grotere borsten? Nee, bedankt! Wij staan liever in de sportschool te zweten, dan dat we onder het mes moeten. Ja, je leest het goed! Je kan je eigen boobies vergroten met een  goede workout. Hieronder vind je tien oefeningen die je de mooiste boobies ever geven. Doe twee of drie reps van elke set oefeningen, en geef je borsten een natuurlijke lift.

foto: pinterest

foto: pinterest

1| Dumbell Cross Punch

Neem een halter in elke hand en zet een voet achteruit, zodat je voeten parallel staan en je tenen vooruit wijzen. Zak door beide knieën. Open je armen naar buiten zodat de palmen van je handen naar voren wijzen. Houd je ellebogen ietsjes gebogen en houd de halters net boven schouderhoogte. Sla met je rechtervuist naar voren, jouw rechter handpalm naar beneden wijzend, en draai met je borst mee. Breng je vuist weer terug naar de startpositie en vervolgens met je linkervuist naar voren, opnieuw met je borst meegedraaid. Herhaal deze move twaalf keer.

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

2. Dumbbell Chest Press With Wrist Rotation:

Ga liggen op de grond of op een fitnessbal, neem een halter in elke hand en loop met je voeten vooruit totdat de bal onder je nek ligt. Buig je knieën in een hoek van 90 graden en houd je heupen op kniehoogte. Buig je ellebogen naar buiten vanuit deze positie en breng de halters omlaag tot borsthoogte, met je handpalmen naar voren wijzend. Span je borstspieren aan wanneer je de haters naar elkaar omhoog duwt, terwijl je je polsen draait naar jouw lichaam toe. Herhaal deze oefening twaalf keer voor een totale set.

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

3. Push-Up With Alternating Shoulder Tap:

Neem de standaard push-up positie aan met je handpalmen op de grond en je handen iets wijder dan de schouders. Jouw lichaam moet van top tot teen een rechte lijn vormen> Mocht dit te zwaar zijn, leun dan op je knieën.Buig je ellebogen om je torso omlaag te brengen tot enkele centimeters van de grond (zo ver je kan!). Pauzeer en duw jezelf weer terug in de start positie. Neem in de startpositie je rechterhand van de grond en tik je linker schouder aan. Plaats je hand weer terug op de grond en raak met je linkerhand je rechterschouder aan. Herhaal deze oefening twaalf keer voor een hele set.

foto: cosmopolitan.com
foto: cosmopolitan.com
4. Around the Worlds:

Neem een halter in elke hand en houd ze in je zij met je handpalmen naar voren wijzend. Sta met je voeten op heupbreedte van elkaar af en open je armen naar buiten en til ze over je hoofd, terwijl je je ellebogen ietsjes gebogen houdt. Open je armen naar buiten terwijl je de halters laat zakken, om weer in de startpositie te komen. Herhaal dit twaalf keer voor een set.

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

5. Alternating Chest Press:

Ga liggen op de grond of op een fitnessbal, neem een halter in elke hand en loop met je voeten vooruit totdat de bal onder je nek ligt. Buig je knieën in een hoek van 90 graden en houd je heupen op kniehoogte.  Houd de haters op borsthoogte en je ellebogen op 90 graden. Duw vanuit deze positie je rechterhalter naar het plafpnd tot je arm helemaal gestrekt is. Breng je halter weer terug naar de startpositie en strek vervolgens je linkerarm. Herhaal deze oefening twaalf keer voor een hele set.

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

6. Plank Walk:

Start in een plank positie met je handpalmen op de grond, je polsen op schouderbreedte en je lichaam gestrekt in een rechte lijn. Houd je voeten op schouderbreedte. Til je rechterhand en linkervoet en neem een stap naar rechts. Neem vervolgens je linkerhand en rechtervoet van de grond en neem een stap naar rechts. Herhaal de beweging naar links. Neem twee stappen in beide richtingen voor een complete rep. Doe twaalf reps voor een hele set.

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

7. Butterflies:

Neem een halter in elke hand, ga liggen op de grond of ga zitten met een fitnessbal achter je onderrug, achteruit leunend. Buig beiden knieën en plaats je voetzool op de grond. Open je armen naar buiten met licht gebogen ellebogen, met je handpalmen naar boven gericht. Lift de halters vanuit deze positie boven je hoofd en breng de halters samen. Breng de halters weer terug naar de startpositie voor een hele rep. Doe twaalf reps voor een hele set.

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

8. Plank Reaches:

Start in een plank positie met je handpalmen op de grond, jouw polsen onder je schouders en je lichaam van top tot teen in een rechte lijn. Til je rechterhand en houd hem gestrekt voor je. Plaats je hand terug op de vloer en til je linkerhand op dezelfde manier op. Herhaal dit twaalf keer voor een hele set.

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

9. Shoulder Rounding:

Ga op je buik liggen op een matje op de grond en rek je armen recht voor je uit, je vinger gestrekt en je handpalmen naar beneden wijzend. Trek je schouderbladen samen, terwijl je je ellebogen achter je rug naar elkaar toe trekt.  Houd je borst iets van de grond. Herhaal dit twaalf keer voor een complete set.

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

10. Chair Dips:

Ga zitten op de rand van een stoel, met je handpalmen naast je en je vingers naar je voeten wijzend. Verplaatst je gewicht naar je handen en loop met je voeten vooruit totdat je billen voor je stoel hangt. Dit is de startpositie. Houd je rug recht (schouders mogen je oren niet raken!), buig je ellebogen tot 90 graden en verlaag je billen naar de vloer, totdat je schouders even hoog zijn als je ellebogen. Duw jezelf weer terug in de startpositie. Herhaal dit twaalf keer!

foto: cosmopolitan.com

foto: cosmopolitan.com

Lees ook: Dankzij Deze Sporty Moves Krijg Je Fucking Mooie Billen!