Aii: Ferry Doedens Is Ontslagen..

Ja ja, we weten het. We zijn normaal te cool voor dit soort soapie-berichten. Maar ook wij coole chicks mogen zo onze guilty pleasures hebben right?! Bij ons kwam het bericht dat Ferry Doedens a.k.a. Lucas Sanders ontslagen zou zijn dan ook hard aan.. 

ferry doedens

Volgens nu.nl moet de GTST-acteur opzoek naar een nieuw artiestenbureau. Het bureau dat hem vertegenwoordigde heeft de samenwerking beëindigd. Een woordvoerder liet de nieuwssite weten:  “Wij zijn gestopt wegens een verschil van inzicht qua management voor nu en in de toekomst. Wij hebben heel fijne tijden gehad de afgelopen vijf jaar en wensen Ferry veel succes in de toekomst.”

Het artiestenbureau was al gestopt met de vertegenwoordiging van de acteur voor hij gedwongen moest vertrekken bij Endemol. “Het ontslag maakt alleen de timing slechter, maar was niet de aanleiding.”

Donderdagavond werd bekend dat Doedens ontslagen zou zijn en dit heeft vergaande gevolgen. Endemol, die de soapserie van RTL4 produceert heeft Ferry aan de kant gezet omdat hij regelmatig afspraken niet na kwam. “Hierdoor kwamen de opnames van GTST meermaals in het gedrang”. De 25-jarige acteur is nog tot de kerst te zien als Lucas Sanders in de serie en zal daarna dus uit Meerdijk verdwijnen.. NOOOOO…

Lees ook: Is het einde van GTST in zicht?