Adele Huilde Tijdens Haar Laatste Concert En De Reden Waarom Zal Ook Jou Tranen Bezorgen..

Sinds Adele haar nieuwe album, 25, debuteerde hebben we wereldwijd collectief mogen janken om al onze exen.. Want damn wat verwoord die meid onze pijntjes goed! Het was dan ook erg bijzonder om te zien hoe de vrouw die iedereen aan het huilen maakt, zelf ook een aantal traantjes moest laten tijdens een optreden dt maandagavond uitgezonden werd op NBC.

De speciale show liet 45 minuten van haar live concert in New York dat plaats vond in november. Het was het eerste concert dat ze in jaren deed. Kort na het zingen van ‘When We Were Youn,’ brak de zangeres in snikken uit en zei: ‘Ik ben blij dat jullie het mooi vinden.. ik heb jullie allemaal zo erg gemist. Ik weet dat ik lang stil ben geweest. Ik wilde terugkomen en jullie verassen. Ik vond dat ik het er goed vanaf bracht zonder te huilen, maar nu gaat het alsnog mis.’

Het is erg ontroerend dat een grote ster als Adele ook zenuwachtig is voor een groot optreden, en dat ze haar werk en fans zo belangrijk vind dat hun goedkeuring haar aan het huilen brengt.

All the love, Adele.

Lees ook: Adele heeft zojuist het record der records verbroken!