A-hole Of The Day: Chris Brown Koopt Peperdure Ringen Voor Zijn Vrienden.

Het klinkt allemaal heel lief, en zijn vrienden zullen ook enorm blij met hem zijn. Volgens TMZ heeft de artiest 100.000 dollar (bijna 92.000 euro) uitgegeven aan vijftien gouden ringen. En dat, lieve SMKNGUNNERS, vinden wij een bizar en gestoord bedrag. Een hoop goede doelen zouden enorm blij zijn met zo’n bedrag. Lekker bescheiden!

Brown zou de ringen hebben besteld bij Avianne and Co. in New York. Eigenaar Joe Avianne laat de website weten dat de ringen bestaan uit veertien karaat goud en diamanten. De winkel heeft veertien ringen gemaakt voor de Original Hood Bosses (HAHA! sorry..), zoals de vriendengroep van Chris heet.

Zijn eigen ring is een maatje groter dan die van zijn vrienden en heeft nog wat meer diamanten (Uiteraard, want hij is de belangrijkste), aldus TMZ. De artiest heeft op Instagram twee foto’s van de ringen gedeeld.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Excuses voor onze eerlijkheid, maar materialisme van deze graad vinden we gewoon niet heel erg sexy. Bescheidenheid en een goed mens zijn komen bij ons voor looks.

Lees ook: Nicki Minaj krijgt enorm dure ring van haar vriend.