90’s Kids Opgelet! Televisieserie Charmed Krijgt na 11 Jaar Een Remake!

2017 lijkt het jaar van de films en series te gaan worden. Er zijn namelijk een heleboel nieuwe series en films dit jaar. Ook worden oude tv series weer nieuw leven ingeblazen. Televisieserie, Charmed kunnen we met heel veel blijdschap ook aan ons lijstje toevoegen. 

Voor degenen die de serie niet kennen (shame on you!), Charmed ging over drie zussen: Piper, Phoebe en Prue die alle drie verschillende magische krachten hadden en gekenmerkt werden als heksen. Dagelijks vochtten de zussen ook tegen al het kwade die hen keer op keer probeerden te vermoorden.


Tv-zender CW (onder andere verantwoordelijk voor Gossip Girl) vond dat het tijd was om de televisieserie weer een remake te geven. De serie eindigde namelijk in 2006. Er is nog niet veel bekend over de remake, alleen dat het in 1976 zal plaatsvinden. De makers van hitserie: Jane the Virgin zullen achter deze remake zitten, dat is al een pluspuntje.

Een minpuntje? De originele hoofdrolspeelsters zullen er waarschijnlijk niet in spelen. Actrice, Holly Marie Combs, die Piper speelde, wenste de makers namelijk veel succes toe.

De andere actrices hebben nog niets van zich laten horen maar vertelden in het verleden wel dat het een heel slecht idee zou zijn als de show een remake zou krijgen. Ouch…de kans is dus klein dat ze terugkeren.

Lees ook: YAS! Er Komt Een Nieuwe Teen-Murder Serie Op Netflix Die Net Zo Goed Is Als PLL!