9 Redenen Waarom Wij Party Girls De Beste Optie Zijn Om Mee Te Trouwen!

We houden van een feestje en zijn niet vies van een drankje. Wat tevens maakt dat wij automatisch in het hoekje: not suitable for marriage worden geplaatst. En bedankt! Voor iedereen die dacht dat de partygirl not for marriage was, 9 redenen waarom wij party girls de beste optie zijn om mee te trouwen!

Foto: Nelly Poolparty

Foto: Nelly Poolparty

1 | Wij weten hoe we plezier moeten maken.
Married life wordt al snel een boring routine. Wij party girls weten hoe we het spannend houden, wij zullen onze hubby regelmatig verassend met gekke ideeën of dolle activiteiten. Never a dull moment with us party girls!

2 | Wij kunnen best een nachtje doorhalen.
Ooit op een dag komt dit prima van pas, kinderen gaan namelijk hand in hand met slapeloze nachten. Wij ex-party girls hebben geen moeite met een nachtje doorhalen. Been there done that!

3 | Wij kunnen normaal functioneren no matter what.
Wij kunnen direct na een feestje door naar ons werk en ons dan nog gedragen als een normaal persoon. Niks dat een zonnebril en een coffee to go niet kan fixen. Deze kwaliteit is extreem handig in combinatie met peuters.

4 | Wij zijn kots en andere lichaamssappen wel gewend.
Wij party girls zien onze vrienden regelmatig overgeven.. niet te vergeten dat we bekend zijn met alle bizarre dingen die er in een wc van een club plaatsvinden. We’ve seen it all and we’re cool with it. Laat die kotsende peuter maar aan ons over, dit is best schattig na alles wat wij hebben gezien in ons leven.

5 | Wij weten hoe we voor onze dronken vrienden moeten zorgen.
Dus die huilende peuter moet ook wel lukken. Bovendien hebben we er regelmatig voor gezorgd dat onze bestie die drunk text niet verstuurde. Het is niet makkelijk, maar die skill hebben we! Wij zorgen er wel voor dat onze kleine de fout niet in gaat.

6 | We zien er graag goed uit.
Wij zorgen er altijd voor dat we er goed uitzien. Old habits die hard, wij zullen altijd ons haar blijven verzorgen en een mascara dragen en daar heeft onze partner veel profijt van!

7 | We zijn goed in bed.
We hebben ervaring waar we levenslang mee vooruit kunnen. Onze hubby is een lucky guy!

8 | We zijn niet egoïstisch.
Een van de redenen waarom we party girls zijn is omdat we altijd mensen hebben om mee te partyen. Mensen vinden ons leuk omdat we vrijgevig zijn. Wij zorgen voor een flesje wijn als we langskomen en drinken nooit alleen! Deze mentaliteit zullen we ook in onze future relationship hebben, wij zijn geen egoïsten wij delen!

9 | Wij veroordelen de eating habits van onze man niet.
Pizza om 3 uur ‘s nachts? Kan best! Wij party girls vinden dit niet gek, wij begrijpen de behoefte van onze man en eten gezellig mee. Bovendien zijn wij pro’s op het gebied van party snacks.

Lees ook: 10 dingen die mannen over vrouwen denken!