9 Redenen Waarom Mannen Jou Zo Leuk Vinden!

Uiteraard zijn wij ladies heart-stealers. Ondanks de stoere praat van mannen weten ze diep van binnen dat allemaal even goed dat ze die ene vrouw echt niet kunnen weerstaan. Elke man heeft een meisje in zijn leven dat met haar stunning looks, haar betoverende lach, haar sprankelende ogen en haar natuur hem heel stiekem doet smelten. Dat hij het niet toegeeft is een tweede. Dit zijn de redenen waarom jij een heart-stealer bent!

Foto: Alexis Ren

Foto: Alexis Ren

1 | Glittery eyes
Mannen zijn dol op glittery eyes. Dat sprankje vrolijkheid dat verschijnt in jouw ogen als je weer een gek plannetje hebt verzonnen, een absurd idee hebt of helemaal opgaat in iets dat je leuk vind. Hij is er gek op. Vaak doet hij of hij gek wordt van jouw maffe vrouwen-dingetjes maar de passie in je ogen maakt hem stiekem heel erg weak.

2 | Jij kookt voor hem
De liefde van de man gaat door de maag. Ze vinden het heerlijk verwend te worden en vinden het dan ook geweldig als jij je flink uit hebt gesloofd in de keuken. Voor een man is er niets fijners dan vermoeid thuis komen van werk of studie en verwend te worden met een heerlijk bord eten.

3 | Jij bent the boss in the bedroom
Mannen willen een lady in the street but a freak in the bed. Ze vinden het heerlijk als jij het initiatief neemt om eens flink los te gaan in de slaapkamer. Bouw de spanning flink op en verwen hem erna goed.

4 | Je staat er
Je bent niet bang je mening te geven en op te komen voor een vriend(in) in nood. Ook vinden mannen het heel aantrekkelijk als je een harde werker bent die zich inzet voor mooie doelen. Of je nu een actie opzet om kinderen te helpen of een bejaarde helpt oversteken. Je bent een mooi persoon die haar sterke kanten inzet voor een ander. Mooi, sterk en lief. That’s a keeper.

5 | Jij luistert naar hem
Ja, mannen zijn minder monding maar vinden het ook fijn gehoord te worden. Je wilt weten wie hij is en luistert naar zijn verhaal. Mannen vinden het fijn als je diep in hun ogen kijkt en laat zien dat nothing else in the world matters.

6 | Je bent liefkozend
Ja het is en stom woord, maar ook een hele fijne eigenschap. Een man vind het heerlijk als je hem kriebelt of zijn haar streelt. Jij geeft hem rust en tederheid en dat vind hij stiekem heel erg leuk.

7 | Hoe je soms verward bent
Sommige dingen hebben onze vrouwelijke interesse niet helemaal. Met het feit dat je best doet om zijn favorieten als voetbal te begrijpen scoor je punten. Dat je er soms niet helemaal uitkomt vindt hij best schattig. Heel veel bonus punten voor de moeite.

8 | Omdat je hem zomaar omhelst
Als hij zich down en sad voelt, is jouw plotselinge omhelzing heel erg welkom. Hij vindt het fijn dat je er voor hem bent en hem op een zet.

9 | Omdat je zijn hulp nodig hebt.
Mannen voelen zich graag alpha en vinden het van nature dan ook geweldig om een meisje uit de brand te helpen.  Je geeft hem het gevoel een echte man te zijn en dat waardeert hij stiekem heel erg.

Lees ook: Wat mannen willen: 5 dingen die een man zoekt in zijn droomvrouw.