9 Dingen Die Je Vriendje Voor Jou Geheim Houdt.

Mannen zijn geen praters en daarom enorm goed in het bewaren van geheimpjes.. Is het leuk? Soms.. Is het ugly? Ook. Daarom 9 geheimen die veel mannen bij zich dragen.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

 1 | Dat hij een slechte relatie had met zijn ex..
Iedereen heeft een ex gehad die het slechtste in hem of haar naar boven haalde.. Hij wil er liever niet over praten hoe hij in een dronken bui ruzie zocht met elke man die in de buurt kwam van zijn toenmalige vriendin. Het ligt in het verleden en hij heeft er spijt van. Bovendien is hij bang dat jij je af gaat vragen waarom hij niemand in elkaar slaat om jou.

2 | Cadeautjes waarmee hij je wil verassen.
Ja jij bent nieuwsgierig en ja jij hebt liever de regie in handen. Als hij dan toch geld uitgeeft wil je het liefste weten waaraan, want het moet wel een goede investering zijn. Laat die arme jongen toch! Geef hem de kans jou te verassen. Hij is gek op je, maar mannen zijn nou eenmaal niet zo goed in geheimpjes bewaren als het om cadeautjes gaat.
3 | Dat hij porno kijkt.
Dankzij het internet is het makkelijker dan ooit om je sporen te wissen. Marstuberen in 2015 is ongeveer gelijk aan het plegen van moord in 1800; zolang niemand je op heterdaad betrapt hebt kan je het gewoon ontkennen.

4 | Dat hij een paar sexy Instagram accounts volgt.
Kate Upton anyone? Het feit dat hij haar naam weet zegt al genoeg, ze is niet bekend vanwege haar baanbrekende rollen in action-thrillers.

5 | Dat hij wel eens vreemd is gegaan.
Sommige mensen zijn hier (helaas) veel te goed in. Dat hij zijn ex heeft bedrogen houdt ‘ie overigens ook liever geheim; dit zal jij sowieso tegen hem gebruiken in ruzie’s.

6 | Dat hij de afgelopen 10 minuten niet naar je heeft geluisterd.
Niks vervelenders dan erachter komen dat niks van wat je gezegd hebt, hem heeft bereikt. Of wanneer je zijn ogen steeds ziet afdwalen naar de televisie terwijl je een super goede conversatie denkt te voeren met je lover. Toch doet hij vaak alsof hij je wel gehoord heeft omdat hij 1) niet wil dat je boos wordt 2 ) niet wil dat je je verhaal herhaalt..

7 | Dat hij jaloers is.. 
Niemand is immuun voor jaloezie, ook hij niet. Hoe cool ‘ie ook lijkt.

8 | Dat hij stiekem een super nerd is.
Toen hij jou voor het eerst ontmoette wilde hij echt niet dat je erachter kwam dat hij stiekem een mega nerd is. Dat hij avonden lang gamed, dat hij stripboeken en vieze blaadjes heeft. Uiteraard hoeft niemand zich te schamen voor wie hij is maar zeg eerlijk: heeft er ooit iemand een vrouw geregeld door te vertellen dat hij miniatuur-treintjes spaart? Dus dat.
9 | Dat hij moet poepen, maar niet wil omdat dit jullie eerste date is. 
Ja die herkennen we wel.. het is ook enorm moeilijk om bij iemand anders thuis te poepen, zeker wanneer je verliefd bent op die persoon.

Lees ook: Vinden mannen een no-makeup look nou echt mooier?