8 Gesprekstechnieken Die Jij kan Leren Van Deze Ongemakkelijke Celeb Interviews!

We realiseren ons maar al te goed dat we hier best op een makkelijke positie zitten. Vanaf onze spot kunnen we eenzijdig onze mening over celebs rondstrooien zonder dat zij een kans krijgen om iets terug te zeggen. Echter maakt dat de situatie wellicht ook wat gemakkelijker voor ze want: zolang je niks gevraagd wordt hoef je ook geen antwoord te geven. In de onderstaande situaties werden de celebs in kwestie wel vragen voorgelegd waar ze niet erg happy van werden. Toch wisten deze celebs zich met glans uit onderstaande situaties te redden! WAUW! Hier kunnen we een hoop van leren!

1 | Je hoeft je niet als een asshole te gedragen als iemand niet weet waar hij het over heeft.
Soms zeggen mensen verkeerde dingen of weten ze niet genoeg van jou of een bepaald onderwerp af alvorens ze met je in gesprek gaan. In zo’n geval zullen veel mensen zich als cocky jerks opstellen die de ander met liefde laten weten dat hun informatie onjuist is. Echter is het beter om je gesprekspartner er vriendelijk aan te herinneren dat ze zich wellicht beter in moeten lezen in de toekomst dan meteen onaardig worden. That’s what classy people do.

2 | Blijf lachen en zeg niks wanneer iemand je in een ongemakkelijke positie brengt.
Soms stellen mensen je een ongemakkelijke vraag om een reactie bij je uit te lokken. Als je niet wilt reageren hoef je niet te reageren punt. Voel je niet verplicht en blijf vriendelijk lachen. Tyra lacht zich  met glans uit de onderstaande ongemakkelijke situatie. Was het awkward? Yup! Hebben we respect voor Tyra? Zeker!


3 | Maar in sommige situaties mag je je best wapenen als iemand zich als een jerk gedraagt.
Als iemand jou niet serieus neemt of je een hele rare ongepaste vraag stelt die redelijk ongepast is moet je hem of haar soms de waarheid vertellen.

4 | Soms weet de persoon met wie je praat niet waar hij het over heeft of is deze persoon zenuwachtig. Probeer het gesprek dan over te nemen en hem meer op zijn gemak te laten voelen. Blijf aardige en probeer het ongemakkelijke gesprek om te zetten in iets leuks.

5 | Je hoeft mensen niet te geven waar ze naar opzoek zijn. Als iemand iets van je wil horen of iets negatiefs uit je wil trekken wat jij liever voor jezelf houdt, hoef je hier niet in mee te gaan.

6 | Laat je niet van de wijs brengen door iemand die opzoek is naar ruzie. Als jij geen ruzie wilt maken, blijf je rustig en kan de ander daar vrij weinig mee.

7 | Je kan niet met iedereen overweg en niet iedereen begrijpt jou grapjes.. It’s cool, move on!

8 | Indien al het bovenstaande niet werkte, blijf dan gewoon awkward staren tot het moment voorbij is!

Lees ook: Als je deze 10 eigenschappen hebt vinden mensen jou een leuk persoon!