8 Dingen Die Je Denkt Wanneer Je Een Bekende Op Tinder Ziet..

Het kan soms best awkward zijn om op apps zoals Tinder te zitten. 9 van de 10 keer zijn het allemaal vreemde. Maar wat als de profiel ziet van iemand die je wel kent. Juist, dat is 10 x zo awkward. Hieronder 10 dingen die door je hoofd gaan als je Tim van werk op Tinder toevoegd. 

streetstyle texting

 

1 | Huh, jij ook op Tinder?

Wat? Tim van werk is ook op Tinder?! . Hij ziet er anders uit zo zonder zijn werk uniform. Hij is dus wel in het bezit van andere kleding, apart.. Dit is so net raar als je leraar tegenkomen in de supermarkt of bij de dokter.

 

2 | Wauw, lekker oppervlakkig

Dus Kevin, jij vind “bier, muziek en films” heel erg leuk. De meiden komen vast en zeker gillend op je af rennen. Vind je ook soms leuk om “jeans aan te doen” of “Netflix te kijken”. Wat verfrissend!

GIF: thebestgifsforme.blogspot.com

GIF: thebestgifsforme.blogspot.com

3 | Nee, hij lijkt hier totaal niet op

Je hebt een mooie kaaklijn en mooie blauwe ogen op de je foto’s. Eerlijk is eerlijk Tim, credits voor het maken van zulke goede foto’s. Op het werk zie je er namelijk ziet zo uit.

 

4 | But first, let me take screenshot

Natuurlijk moet ik van zijn profiel een screenshot maken, duh! Even een paar emojis bijvoegen en sturen naar alle meiden op werk. Kijk wie ik nou heb gevonden op Tinder!

GIF: www.collegecandy.com

GIF: www.collegecandy.com
5 | Ziet hij mijn profiel nu ook?

Shit, omdat ik zijn profiel nu zie betekent dat hij ook mijn profiel ziet? Dan ziet hij de quotes die heb geplaatst van Gossip Girl en de foto’s waar ik een mayor duckface heb. Nja, zo erg is dat ook weer niet, het zijn tenslotte mooie foto’s!

 

6 | Zal ik hem naar rechts swipen?

Dat zou toch best grappig zijn als ik Tim naar rechts swipe. Dan kan ik hem een berichtje sturen “Haha, hey Tim!”. Maar wat als hij mijn profiel zag en hij heeft mijn naar links geswiped. Rude!

GIF: fairyprincessdiaries.com

GIF: fairyprincessdiaries.com

7 | Straks gaat hij denken dat ik hem leuk vind

Wacht, maar als ik het straks ga toevoegen denkt hij dat ik hem leuk vind. Ja, hij is wel knap maar hij weet vast niet dat ik dit als grapje bedoel. En straks zien we elkaar elke dag op werk en dan word het echt ongemakkelijk.

 

8 | Geen risico’s nemen

Ik kan het natuurlijk toevoegen maar ik ga het risico niet nemen. Wat als hij mij al zag en gewoon naar links had geswiped. Hij is misschien wel knap maar wat als hij denkt dat dit geen grap is en hij probeert met mij te flirten. Of ik voeg hem toe en hij vraagt op werk waarom ik heb toevoegde. Misschien is het toch beter om mijn telefoon gewoon in de zee te gooien. Bye Tim en telefoon.

GIF: taylorceciliawaldron.wordpress.com

GIF: taylorceciliawaldron.wordpress.com

Lees ook: 8 Gedachtes Die Je Hebt Tijdens Een Tinder Date