6 Manieren Waarmee Jij Hem Beter Maakt In Bed.

Als je niet compleet tevreden ben met de bedroom skills van je lover kan dat een moeilijk puntje zijn binnen jullie relatie. Zeker omdat je bang bent dat negatieve comments over zijn love-making-skills hem onzeker zullen maken. Maar echt het kán, probeer in plaats van negatief te zijn hem te sturen: ‘Ik zou het de volgende keer super vinden als je dit of dit eens zou proberen.’ Ook voor hem moet jullie beider plezier hoog in het vaandel staan. Daarom wat sexy manieren om hem beter in bed te maken. 

girl in bed

1 | Laat hem toekijken terwijl jij masturbeert
Jep, een lesje kan heel erg goed helpen. Zeg: ‘Ik zal je eens laten zien wat ik lekker vind.’ en doe het voor. Denk vooral niet dat het ongemakkelijk is, mannen vinden het super sexy als een meisje zich zelf aanraakt. Door te masturberen en te komen krijgt hij een beeld van wat jou opwindt. Bovendien heeft hij door hoe jij je gedraagt als je echt klaarkomt, dat wil hij zelf ook graag bereiken.

2 | Toys
Als hij de klus met zijn handen of mond niet weet te klaren dan is het wellicht een idee om op een speelse manier voor te stellen een vibrator te gebruiken gedurende de seks. Zeg dat je het spannend lijkt als hij je ermee verwend.

3 | Handboeien
Het is ook een idee om je instructies te verwerken in een sexy spelletje. Bindt hem vast en vertel hem precies wat hij moet doen.

4 | Wijs hem de weg
Pak zijn handen (of zijn kont) en wijs hem de weg. Laat het zien, zonder iets te zeggen. Hem actief helpen voelt sexy terwijl hem awkwardly uitleggen wat je wilt toch vaak wat minder prettig voelt voor jullie beide. Je het hem natuurlijk ook duidelijk maken met dirty talk, maar doe dit dan wel in the heath of the moment.

5 | Kijk samen porno
Zoek van te voren wat fragmenten uit met handelingen of standjes die je aanspreken en vraag hem als jullie samen kijken ‘Zullen wij dat ook eens proberen?’ Succes gegarandeerd.

6 | Ga het bed uit
Als jullie altijd seks hebben in bed probeer dan eens wat nieuws, een nieuwe omgeving vraagt om nieuwe moves en als de keukentafel onbekend terrein is, is die zeker het proberen waard!

Lees ook: 15 Seks mythes die je niet langer moet geloven.