LOL: Justin Bieber Vergat De Tekst Van Zijn Eigen Kerstliedje!

Justin Bieber gaf recentelijk een speciale akoestische show in Toronto en vroeg of laat moest het gebeuren; de zanger viel toch een beetje terug in zijn troublemaker ways, maar het was best wel schattig!

Eerst vroeg hij het publiek over toevallig 14-jarigen in de zaal waren, vervolgens stak hij 4 vingers in de lucht om aan te geven hoelang het nog duurde voor deze 14-jarigen 18 zouden worden. ‘Too much, Justin,’ zei de zanger grappend. Maar de gillende meisjes op de achtergrond leken daar duidelijk anders over te denken.
 

Naast het plagen van tieners, gebeurde er nog iets geniaals tijdens de show. De zanger besloot het hele optreden een soort Christmas twist te geven en probeerde het nummer ‘Christmas Eve’ van zijn zwaar ondergewaardeerde Kerst album Under the Mistletoe te zingen. We zeggen probeerde, omdat dit niet helemaal lukte. Gedurende de show vergat de zanger zijn tekst, na de line ‘I think that I’m in love this Christmas,’ lacht hij en zegt hij, ‘What the fuck are the words?’ De oplossing is er een die enkel Bieber kan aanleveren; hij slaat een compleet couplet over en gaat direct door naar het volgende couplet.

Lees ook: Lief: Justin Bieber neemt het op voor Kylie Jenner.