11 Handige Babyolie Hacks Voor Quick Fashion Fixes & Beauty Blunders!

Hmmm, die zalige geur van babyolie. Niet alleen ruikt babyolie super lekker, ook is dit wondermiddel handig voor diverse beauty en fashion problemen. Een vastzittende rits of nagellak op de huid rondom je nagels? Babyolie is jouw superheld. Wij vonden 11 super handige hacks voor het gebruiken van babyolie! Bedank ons later maar!

foto: pinterest

foto: pinterest

1| Frozen Fix

Misschien is het de komende tijd niet nodig, maar voor het geval dat het weer gaat vriezen de komende tijd: een laagje babyolie over de huid helpt tegen die vervelende vrieskou. Insmeren dus, ladies!

2| Make-up Remover

Wij moeten er niet aan denken om chemicaliën te gebruiken rondom onze ogen! Gebruik voor het verwijderen van make-up rondom je ogen babyolie in plaats van make-up remover.

3| Kauwgom Wonder

Klunzige chicks opgelet! Heb jij op mysterieuze manier kauwgom in je haren gekregen? (Hahaha, we don’t judge!) Smeer wat babyolie rondom de kauwgom. You’re welcome!

4| Tattoo verwijderaar

Die metallic tijdelijke tattoo’s zijn geweldig mooi voor festivals! Maar niemand heeft zin om dagenlang met de restanten van de tattoo’s rond te lopen. Verwijder die lelijke restantjes binnen no-time met wat baby olie.

5|It’s Spa Time!

Het is baddertijd! Verander je baddertijd in een luxe spa door wat babyolie toe te voegen aan je bad. Zodra je het bad uitstapt, krijg je een mooie, glanzende en gladde huid. Wie hoeft er nog naar een luxe spa met deze handige hack?

6| Verf fiasco

Heb jij staan klussen in huis en zit je favoriete broek nu onder de verf? Wrijf wat babyolie door de vlekken heen en stop de broek vervolgens in de wasmachine. Verfvlekken? Waar?

7| Nagellak narigheid

YAAAS! Nooit meer vieze vingers met nagellak rondom je nagels. Smeer wat babyolie op de huid rondom je nagels, om geverfde vingers te voorkomen.

8| Zipper trouble

Oeps. Sta je daar dan, met je gulp open in het bijzijn van je crush. En wat je ook probeert, jij krijgt hem niet meer dicht. Awkward… Een beetje babyolie over de rits en je broek zit weer dicht!
9| Sieraden chaos

Wij geven het toe. Ook onze sieraden liggen op een hoopje in een lade verstopt, verstrengeld in elkaar. Druppel wat babyolie op die lastige knoop en haal alles uit elkaar met een tandenstoker

10| Show those feet!

Yes, je mooie open hakjes mogen weer aan. Maar zien jouw hielen er uit als een verschrompelde oude mandarijn? Met wat babyolie voelen jouw voeten weer aan als een babyhuidje.

11| Luscious Lips

Nooit meer schrale lippen! Mix een theelepel babyolie met een halve theelepel suiker en enkele druppels citroensap. Smeer dit elke avond op je lippen en krijg binnen no-time luscious lippen.

Lees ook: 26 Verbazingwekkend Handige Hacks Voor Flawless Lashes!